Jak na věc


vanilkové rohlíčky s lískovými oříšky a mandlemi

Piškotové řezy s krémem a brusinkami

    3 Máslo, cukr a sůl dejte do mísy. Přidejte semínka z vanilkového lusku a šlehejte do světlé pěny (pokud máte domácí robot, použijte míchací nástavec, nikoli metličku).
    Půvabná cukrářka Iveta Fabešová je skvělou společnicí při pronikání do tajů slavnostního pečení. Čekají vás neopakovatelné chvíle s více než 70 Ivetinými oblíbenými recepty, doplněnými o lákavé fotografie všech sladkostí, zasvěcenými radami, podrobnými postupy a autorčinými postřehy. Chystáte se péct na neděli, na narozeniny, na párty, na svatbu, na Vánoce nebo Valentýna?
    Naučte se péct zbrusu nové sladkosti a aranžovat je tak krásně, že vám je pochválí i tchyně! Stáňa Mutlová je jedna z prvních Češek, které propadly umění tzv. sweet barů – sladkých stolů a koutků. Roky své recepty ladila k dokonalosti ve svém vypečeném podniku Punk Rock Cakes a teď je sepsala do kuchařky, jakou ještě český trh neviděl!
    Extra silný přírodní extrakt z madagaskarské bourbon vanilky. Díky 3-násobné koncentraci stačí použít výrazně méně extraktu. Vhodné pro profesionální použití.


Piškotový řez s přelivem ze sušených švestek

    Sedmdesát nejlepších francouzských dezertů (26 s vanilkou) v podání Ivety Fabešové, Miss sympatie televizní soutěže Na nože. Zapálená cukrářka-amatérka, která se v tvrdé konkurenci profesionálů probojovala mezi nejlepší pětku, je první osobností v českém kuchařském světě s talentem podat náročné věci jednoduše.
    Z těch nejkvalitnějších, ručně vybíraných vanilkových lusků z Madagaskaru studenou cestou šetrně získáváme více než 300 aromatických látek, které vanilka obsahuje.
    1 ks - Vanilka SUPERIOR (Indonésie, 16+ cm)Vanilka původem z Indonésie se sladkou vanilkovou vůní. Velmi masivní vanilka vhodná na všestranné použití od výroby vanilkového cukru a...
    Stániny sladké majstrštyky jsou rozděleny do deseti kapitol podle atmosféry, jakou chcete vytvořit. Najdete tu dámskou jízdu ve stylu Sexu ve městě, ale také třeba retro kapitolu Vintage či filmovou pohádku Vzhůru do oblak. Děti nadchne pestrobarevná Karlíkova továrna na čokoládu a dorazí je netradiční Halloween a Vánoce. Všechny recepty jsou prověřené dlouhou praxí, ale zvládne je samozřejmě i laik. Všechny laskominy mají naznačenou obtížnost i dobu na přípravu. Stáňa má efektní řešení i na klasickou infarktovou situaci, když nemáte co dát na stůl a návštěva má dorazit za 20 minut.


Základní čokoládové těsto hrnkové

    5 ks - Vanilka SUPERIOR (Indonésie, 16+ cm)Vanilka původem z Indonésie se sladkým vanilkovým aroma. Charakteristika vanilky: Šířka (masitost): cca 1 cm  Délka lusku: nad 16...
    3 ks - Vanilka SUPERIOR (Indonésie, 16+ cm)Vanilka původem z Indonésie se sladkým vanilkovým aroma. Velmi masivní vanilka vhodná na všestranné použití od výroby vanilkového cukru a...
    20 ks - Vanilka SUPERIOR (Indonésie, 16+ cm)Vanilka původem z Indonésie s temně sladkým aroma s tóny sušených švestek a hrozinek. Velmi masivní vanilka vhodná na všestranné...
    Vanilka Bourbon vypěstována na Madagaskaru, je díky své jedinečné kvalitě nejvíce ceněnou vanilkou.  Lusky dodávame ve skleněné dóze,  mají délku 14-16cm. Minimální trvanlivost vanilky v nepoškozeném obalu je 12 měsíců.
    4 Vejce prošlehejte vidličkou a za vysokých otáček robotu pomalu přilévejte k vyšlehanému máslu. Pokud by se směs začala srážet, přidejte lžíci moučné směsi a pokračujte s přilévánímvajec. Snižte otáčky a po třetinách vmíchejte mouku s kypřicím práškem.


Palačinky plněné ricottou a pomeranči

    10 ks - Vanilka SUPERIOR (Indonésie, 16+ cm)Vanilka původem z Indonésie s výraznám sladkým aroma. Velmi masivní vanilka vhodná na všestranné použití od výroby vanilkového cukru a...
    Stáňa přistupuje k pečení i psaní po svém, její rázný styl vás pobaví a skvělé fotky Davida Tureckého budete chtít rovnou sníst. Přečtěte si Stánin sladký svět a žádnou jinou kuchařku už nebudete chtít ani vidět.
    5 Lžící rozdělte těsto do připravených košíčků tak, aby byly naplněné ze dvou třetin. Muffiny pečte zhruba 15–20 minut. Hotové muffiny vyjměte z formy a nechte vychladnout na mřížce.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00