Jak na věc


vídeňský prater ceník

Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Nabízíme skvělý recept na hovězí guláš ze zadního hovězího masa. Uvařte ho na vídeňský způsob a dejte si ho třeba k obědu. Nejlepší je s houskovým knedlíkem.
    Ceny od 2500,-/1m2 (bez montáže, cena se odvíjí od zvolené konstrukce po finální povrchové opracování)
    Do základu vsypeme kmín, ochutíme prolisovaným česnekem a za občasného míchání zvolna dusíme asi 1,5 hodiny. Během dušení přiléváme vodu, guláš se má pouze přichytávat, ne pálit.
    Tyto podlahy mohou být celomasivní nebo dvouvrstvé, bez povrchové úpravy nebo již olejované z výroby, stejně tak tmavené působením čpavku, postaršené jejich jednotlivé komponenty pomocí postaršovacích bubnů (viz. přiložené obrázky z naší realizace), mohou být v provedení decapé, ve verzi thermo nebo připravené k instalaci na podlahové topení.
    V kastrole na rozehřátém sádle restujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 15 minut. Potom přisypeme mletou papriku, krátce promícháme a vložíme omyté, na kousky nakrájené hovězí maso. Za stálého míchání je opečeme ze všech stran.


Hovězí guláš vídeňský postup přípravy receptu:

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    /na obrázcích celomasivní kazety postařované pomocí bubnů, jemně bělené, olejované s obvodovou nepravidelnou fází po obvodu i mezi komponenty - kazety budí dojem, že jsou desítky let staré, formát 20x560x560mm, všechny komponenty jsou spojeny pery, zakázka červen 2012, Praha Vinohrady, byt 180m2/
    Jsme schopni vyrobit a dodat podlahy dle Vámi zadaných nákresů, vzory mohou být libovolné (avšak opakující se), komponenty se vyřezávají pomoci laserové řezačky dle zadání počítačového programu. Můžeme dodat i dřevěné intarzie, do podlah zakomponovat název Vaší společnosti z vyřezaných písmen, logo atd.
     V kastrole na rozehřátém sádle restujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli asi 15 minut. Potom přisypeme mletou papriku, krátce promícháme a vložíme omyté, na kousky nakrájené hovězí maso. Za stálého míchání je opečeme ze všech stran.


mohou pouze přihlášení uživatelé.

     Do základu vsypeme kmín, ochutíme prolisovaným česnekem a za občasného míchání zvolna dusíme asi 1,5 hodiny. Během dušení přiléváme vodu, guláš se má pouze přichytávat, ne pálit.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Suroviny Hovězí maso zadní, Pepř černý mletý, Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00