Jak na věc


vánočka bez másla

Špaldovo-ovesné sušenky s ořechy

    Zdravím Vás, Lído Děkuji Vám za hezký komentář. Vážím si, že jste zkusila naši (babiččinu) vánočku a těším mě, že Vás mile překvapila. Přeji Vám příjemné pečení a mějte se moc pěkně, Lucie.
    Dobrý večer, ráda bych zkusila Vaši vánočku, v návodu uvádíte teplotu 170/155 stupňů v horkovzdušné troubě. Na kolik ji mám péct v elektrické troubě? Děkuji a přeji hezké svátky. Irena
    Děkuji, Radko Ano, kvásek také z poloviční dávky. Takže 3 lžíce vlažného mléka, 1/2 lžičky cukru krupice a 1 kostka čerstvého droždí pokojové teploty. Ať se Vám pečení podaří a máte z vánočky radost, Lucie.
    Ahoj Blani :-* Kurz na pečení vánočky zatím neplánuji, ale ohledně kurzů (pečení) se něco pomalu rýsuje. Určitě budu všechno avizovat. Kdybys potřebovala něco ohledně vánočky, tak mi napiš, když to bude v mých silách, tak ráda pomůžu. Měj se hezky, Lucie.
    já pletu spodní cop z dvakrát dvou copů,které pak dám vedle sebe,pak na ně položím cop ze tří a na konec dám opět cop ze dvou.Ve finále není poznat,že by spodní cop nebyl pletený ze čtyř copů


Sladký bulharský chléb – martenička pro zdraví a štěstí

    Zdravím Vás, Iri Mám velkou radost, že Vás můj příspěvek motivoval a do pečení (i pletení) vánočky se pustíte. Ať je Vaše vánočka přesně podle Vašich představ. Mějte příjemné adventní dny, Lucie.
    Úžasné Lucie a moc děkuji už se těším, až ji v úterý upečeme se sestrou. Máme rodinnou tradici před Vánočními svátky společně péct vánočky a popíjíme svářeček a pouštíme koledy. Přeji Vám z celého srdce krásné a hlavně veselé Vánoční svátky.
    Opravdu nádherná vánočka, ráda bych ji letos zkusila. Jen se chci zeptat, když chci dělat jen jednu, měla bych udělat i kvásek z polovičních ingrediencí? Děkuju moc!
    Dobry den, jsem Vam vdecna za krasne zpracovani pleteni vanocky. Musim se priznat, ze letos jsem chtela jednu upect taky, ale postup zapletani ctyr copu (spodniho patra) byl pro me „nedosazitelny“ vykon a radsi jsem to vzdala. Kazdopadne jiz vim jak na to a nic mi nebrani se do peceni pustit. Dekuji za inspiraci i motivaci.☺


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00