Jak na věc


recepty na kdoule

Přes 60800 receptů na jednom místě

    Cukr rozmícháme ve vodě a svaříme. Nálevem zalijeme ovoce, sklenice zavíčkujeme, narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 100 °C sterilujeme po dobu 10 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném místě.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Do kamenného kastrolu nalijeme víno a přidáme nastrouhanou citronovou kůru. Přivedeme k varu, vložíme kdoule a povaříme do poloměkka. Poté je vyjmeme, necháme okapat a rozdělíme do sklenic.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Dobře vyzrálé kdoule oloupeme, vykrájíme jádřince a nařežeme na osminky. Vkládáme do vody okyselené kyselinou citrónovou nebo mířně osolené (1/2 lžičky na 1 l vody). Ovoce předvaříme a ve vodě s přídavkem kyseliny citrónové (2 kg na 1 l vody), až změkne. Zkoušíme jehlicí. Ovoce je měkké, když po nabodnutí lehce sjede. Potom kdoulové řezy srovnáme do sklenic, zalijeme horkým cukerným sirupem a sterilujeme.


Pánev servírovací – nerez, O 20 cm – Profi 2010 - Fissler

     Do kamenného kastrolu nalijeme víno a přidáme nastrouhanou citronovou kůru. Přivedeme k varu, vložíme kdoule a povaříme do poloměkka. Poté je vyjmeme, necháme okapat a rozdělíme do sklenic.
     Cukr rozmícháme ve vodě a svaříme. Nálevem zalijeme ovoce, sklenice zavíčkujeme, narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 100 °C sterilujeme po dobu 10 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném místě.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00