Jak na věc


proměna z dlouhých vlasů na krátké vlasy foto

Aranka – romantický minidomek šetrný k přírodě

    Prioritou našeho studia je osobní přístup ke každé klientce. Nejen při první návštěvě našeho studia vám poradíme s vhodností použití zvolené služby, a to s ohledem na osobní potřeby a představy, sdělíme vám všechny potřebné informace pro následné rozhodování a doporučíme vám, co považujeme právě pro vás za nejvhodnější.
    Rekonstrukce započala změnou geometrie střechy a jejím navýšením, tak aby byl prostor uvnitř nové ložnice co možná největší. Během prací na střeše bylo nutné myslet na nosné a technické prvky a zároveň skloubit se zamýšleným designem. Neobvyklým řešením je obložení prostoru za postelí velkoformátovými tmavými dlaždicemi. Zbylé stěny i strop jsou obloženy přírodním dřevem. Tímto byl zadán stěžejní vzhled místnosti, který udal tóny zbylým prvkům. Stropy jsou velmi členité a úkosy i podlaha byly pokryty naolejovaným dřevem. Díky mnoha úhlům byla práce náročná a dřevěné desky musely být v rozích řezány vždy na míru.


Skandinávský interiér v podkroví

    Krásné masivní dřevo s důrazem na geometrii střechy je kombinováno s typicky mužskými barvami černé a šedé. Interiér byl doplněn o jednoduchý moderní nábytek rovněž v černé a šedé barvě. V jednom z výklenků se nachází čtecí koutek s pohodlným designovým křeslem a nastavitelnou stojací lampou. V sousedním výklenku se zase ukrývá skromná knihovna. Naproti je v dalším výklenku s oknem pracovní prostor skládající se z jednoduchého dýhovaného stolu a pracovní židle na kolečkách. Na přání majitele bylo místo s pracovním koutem obohaceno o modulární pohovku šikovně obepínající stěnu a malé odkládací stolky.
    Celý pokoj je doplněn o velkolepé osvětlení. Hlavním osvětlením jsou černé halogenové světla zabudované do stropu s nastavitelným světelným paprskem. Největší dojem však dělají skleněné kuličky v černé barvě, visící ve výklenku nad postelí a ve zlatavě růžové nad schodištěm.
    Cena se odvíjí od délky vlasů a spotřeby materiálu při tvorbě nového účesu. Dále je podstatné, zda vás vizážistka navštíví doma, aby si osobně prohlédla váš šatník, nebo zda přivezete s sebou své oblíbené oblečení, např. 3 - 5 kombinací.
    Jsme skupina kreativních lidí, kteří se po letech praxe ve svých oborech – tedy především kadeřnictví, kosmetika, pedikúra, peče o nehty, styling, vizážistika, makeup styling – rozhodli propojit společně své schopnosti tak, aby vaše image proměna byla co nejkomplexnější. Nechceme nikomu nutit náš styl, spíše Vám dodat odvahu pokusit se najít ten Váš.


Minimalistický interiér v přírodní dýze a šedém laku

    Nabízíme několik typů proměn od základního balíčku až po celkovou proměnu s možností nafocení profi fotografií. Bližší informace k fotografování poskytneme na vyžádání.
    Majitelem této proměny je mladý právník žijící v řadovém domě ve městě Sopoty na severu Polska. Rozhodl se pro přestavbu nevyužitého podkroví na svou ložnici. Tento projekt svěřil zkušeným architektům a udělal dobře.
    Na druhé straně místnosti se nachází schodiště. V kontrastu s ložnicí je vizuálně překlenuto bílou výmalbou. Pro oddělení prostoru podkroví bylo rozhodnuto umístit zde oddělující skleněnou stěnu s posuvnými dveřmi. Skleněné a ocelové prvky dodávají interiéru patřičný moderní charakter.
    Beautiful, healthy hair and a great style is a trademark for Hairdresser. Professional care and awesome attention to details and your needs defines us.
    Máte pocit, že by vaše vlasy potřebovaly nový střih i barvu? Nejste si jistá líčením? Chcete poradit se stylem oblečení, který by slušel vašemu typu postavy a barevnému typu? Nebo jen prostě cítíte, že potřebujete změnu? Naši vizážisti vám poradí v každém ohledu vaší image.


Obývací pokoj přemístěný do mezipatra

    Ač je zde mnoho tmavých barev, jako je černé čelo postele, nebo stěna za ní, prostor je i tak velmi dobře prosvětlen. Kromě velkých oken ve výklencích jsou zde přímo nad postelí dvě střešní okna. Tato proměna je ukázkou zdařilé rekonstrukce podkroví, kde se majitel nebál experimentovat.
    Kvůli nedostatku možnosti vytvořit standardní šatník, byly navrženy skříně na míru před vchodem i vedle postele. Dveře skříně jsou dokončeny tmavě šedým lakem s vysokým leskem, který nejen perfektně kontrastuje s přítomným dřevem, ale také díky odrazu světla opticky zvětšuje půdu. Kromě standartních tyčí a polic je zde také místo pro vysoké posuvné zrcadlo. Skříně jsou vedeny až ke stropu pro vytvoření maximálního prostoru pro uložení věci. U stropu jsou uloženy věci sezónní a méně používané.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00