Jak na věc


podkrkonošská uzenina

Podkrkonošská couračka z kyselého zelí postup přípravy receptu:

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a dáme do kastrolu s 1/2 litrem vody. Zelí vaříme přibližně 10 minut, pomalu přilijeme mléko s vejci a za stálého míchání přivedeme k varu. Polévku dochutíme solí, cukrem (podle kyselosti zelí) nebo přilijeme 2-3 cl láku ze zelí a pomalu ji vaříme ji asi 5 minut.
    Podkrkonošská couračka z kyselého zelí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
    Kysané zelí pokrájíme na menší kousky a dáme do kastrolu s 1/2 litrem vody. Zelí vaříme přibližně 10 minut, pomalu přilijeme mléko s vejci a za stálého míchání přivedeme k varu. Polévku dochutíme solí, cukrem (podle kyselosti zelí) nebo přilijeme 2-3 cl láku ze zelí a pomalu ji vaříme ji asi 5 minut.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Suroviny Máslo čerstvé, Mléko plnotučné, Mouka pšeničná hladká T 650, Zelí kysané mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00