Jak na věc


kynutý bramborák pečený v troubě na plechu

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.

     Po vykynutí do kvásku přilijeme zbylé vlažné mléko, rozšleháme vejce, přidáme kůru z omytého citronu, sůl a zbylou mouku. Vše dobře promícháme a necháme znovu kynout.
    Do mísy prosejeme mouku, přidáme sůl a kůru z chemické neošetřeného citronu. Po straně uděláme důlek, do kterého nalijeme část vlažného mléka. Do mléka nasypeme cukr a rozdrobíme půl kostky droždí. V míse pak necháme na teplém místě vzejít kvásek. Přidáme vlažný rozehřátý tuk a vařečkou vypracujeme vláčné těsto, které necháme na teplém místě asi hodinu kynout. Vykynuté těsto znovu prohněteme, rozválíme a přeneseme na plech nebo do formy. Těsto necháme ještě chvíli kynout a pak je posypeme borůvkami a mletou skořicí. Nakonec povrch koláče posypeme drobenkou a ve vyhřáté troubě zvolna upečeme. Drobenku před posypáním dobře promneme v rukou, aby se ingradience dokonale spojily.
    Suroviny Marmeláda jahodová, Mléko polotučné, Mouka pšeničná hladká T 650, Tvaroh tvrdý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Droždí promícháme s trochou cukru, zředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu mouky a promícháme. Vznikne řídké těstíčko - kvásek, který necháme vykynout na teple.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Po vykynutí do kvásku přilijeme zbylé vlažné mléko, rozšleháme vejce, přidáme kůru z omytého citronu, sůl a zbylou mouku. Vše dobře promícháme a necháme znovu kynout.
     Droždí promícháme s trochou cukru, zředíme malým množstvím vlažného mléka, přidáme trochu mouky a promícháme. Vznikne řídké těstíčko - kvásek, který necháme vykynout na teple.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00