Jak na věc


korpusy venecky cukrarske

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Pokud hledáte vhodnou surovinu pro výrobu korpusů, podívejte se na naši nabídku směsí. Pokud nemáte možnost nebo čas, vyrábět si vlastní pečené korpusy, nabízíme Vám řešení v podobě našich hotových produktů.
     Celá vejce s cukrem šleháme v kastrůlku ve vodní lázni, až vznikne hustá pěna. Odstavíme z ohně, šleháme do vychladnutí. Nakonec zlehka přimícháme...
     Mouku nasypeme do mísy a přidáme 125g na kousky nakrájeného másla. Uprostřed uděláme důlek a do něj nasypeme lžičku soli a cukr. Promícháme prsty a...
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     2 žloutky oddělíme do hrnku, který postavíme do vodní lázně a vaříme, až žloutky ztuhnou. Potom je protřeme sítem. Suché přísady prosijeme na vál,...
    Korpus na dort se většinou peče z piškotového těsta, ale možností je víc. Podívejte se na naše recepty a vyzkoušejte i něco jiného – například korpus ořechového, odpalovaného nebo křehkého těsta. Na konečné zdobení pak můžete použít jedlý papír na dort

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00