Jak na věc


špenátový závin z listového těsta

Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    Špenát ponoříme na 30 sekund do vroucí osolené vody, aby změkl, a scedíme ho. Do pánve vlijeme olej. Mandle a česnek krátce orestujeme a přidáme změklý špenát. Troubu předehřejeme na 190 °C, na plech rozprostřeme těsto. Špenát zbavíme přebytečné vody a stejnoměrně rozložíme na těsto. Rozložíme na něj nakrájenou mozzarellu. Koláč pečeme v troubě 15-20 minut.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Špenát povaříme pět minut doměkka, po vychladnutí ho vymačkáme a rozmixujeme. Pak ho smícháme s ricottou, nastrouhaným parmezánem, rozšlehanými vejci, solí, pepřem a čtvrtkou lžičky strouhaného oříšku. Přidáme mouku a vytvarujeme malé kuličky, lehce je pak pomoučníme.
    Suroviny Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

     Špenát povaříme pět minut doměkka, po vychladnutí ho vymačkáme a rozmixujeme. Pak ho smícháme s ricottou, nastrouhaným parmezánem, rozšlehanými vejci, solí, pepřem a čtvrtkou lžičky strouhaného oříšku. Přidáme mouku a vytvarujeme malé kuličky, lehce je pak pomoučníme.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00