Jak na věc


šípková marmeláda makro

Makro leták - tento týden : Potraviny Makro

    Koloniál NEJEN NA LINECKÉ Šípková zavařenina je nejlepší volbou při slepování tradičního lineckého cukroví, ale využít ji můžete i k ochucení zvěřinových pokrmů, omáček a výtečně chutná také jako náplň do čokoládového dortu. Její domácí příprava je poměrně náročná, plody je totiž nutné ručně nebo pasírováním zbavit chloupků a jadýrek. Ušetřete si čas i práci a vyberte si u nás. Nutella Kompoty bal.: 600 g cena za 1 bal. další akční ceny také na: bal.: 9× 200 g, 9× 350 g broskev, ananas, hrušky bal.: 2× 135 ml cena za 135 ml 89,90 12,90 103,39* 14,84* Džem šípkový, divoké brusinky, zahradní jahody, meruňka, borůvky, maliny, červený rybíz bal.: 450 g cena za 450 g od další akční cena také na: bal.: 640 g 59 ,90 Broskve půlené bal.: 8× 425 ml cena za 425 ml 68,89 mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2
    Šípky omyjeme, zbavíme stopek a bubáků, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, poté propasírujeme přes sítko. Zbytek v sítku opět 15 minut povaříme s vodou a propasírujeme. Opakujeme ještě jednou. Zbudou zrníčka, které vyhodíme. Základ marmelády povaříme 15-20 minut s cukrem a hřebíčkem, nalijeme do skleniček a zavaříme. Marmeláda krásně ztuhne. Je výborná k masu, sýrům a nebo jako základ pro šípkovou omáčku.
    Omyté květy zbavte větších stopek. Zalít převařenou vodou. Nakrájet citrony a nechat odstát 24 hodin, potom se to přecedí přes plátýnko,přisypeme cukr a krátce povaříme, potom lijeme do sklenic.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00